LEZING

Hoe houden we het vol in de zorg?

Simon brengt een interactieve, inspirerende en dynamische lezing op maat. In zijn inbreng legt hij de link tussen de kracht van ethiek en inspiratie, doorheen de maatschappelijke uitdagingen van vandaag. Hij integreert verschillende voorbeelden en duidelijke beeldspraak in zijn lezing. Uitdagingen en worstelingen worden niet uit de weg gegaan. Deze lezing voedt motivatie vanuit passie met duidelijke praktijkvoorbeelden, heldere inzichten en een vleugje humor. In deze lezing gaan we interactief en met levensechte voorbeelden aan de slag rond leiderschap, identiteit en motivatie. Het belang van psychologische veiligheid en vertrouwen wordt glashelder.

 

“Leadership is not about being in charge. Leadership is about taking care of those in your charge” – Simon Sinek

Betekenisloos lijden
  • Vorm: fysiek of online
  • Duur: 1 uur
  • Aantal deelnemers: onbeperkt
  • Optioneel: Q&A, panel

Meer inspirerende lezingen

Lean management én passie: een sterk duo

Hoe kunnen we efficiëntie en management verzoenen met bezieling en passie? Lean management gaat niet over koud en kil. Het gaat juist over echte meerwaarde.

Euthanasie, wilsverklaringen, …
Wie is aan zet?

Euthanasie, wilsverklaringen, palliatieve sedatie, DNR-codes, … Kan je door het bos de bomen nog zien? Wat mag? Wie moet welke stappen zetten? Wie beslist? Hoe zien we de toekomst?

Geïnspireerd leiderschap en de kracht van zingeving

Hoge bomen vangen veel wind, dat weet iedereen. Aan de kustlijn groeien bomen zelfs schuin door de aanhoudende wind. Toch houden ze stand. Waarom? Omdat ze diepe wortels hebben.