Geïnspireerd leiderschap

Groeien vanuit sterke wortels geeft kracht. Om je wortels te versterken kan je rekenen op de inspiratie, ervaring en realiteitszin van gerenommeerde experten. Met veel interactie en feedback van de groep, versterken we elkaar vanuit concrete ervaring en bezieling. Duidelijke take aways, heldere tools en een lerend netwerk opbouwen met interessante connecties: dat is de kracht van deze summercourse. Breng je vragen en casussen mee!

Programma

Experten Bob Van de Putte en Sofi Van Ussel begeleiden ons twee dagen. Op 24 augustus inspireert Bob ons door de kracht van Ignatiaans leiderschap, vanuit zijn beleidservaring als afgevaardigd bestuurder van Cebeco, de koepelorganisatie van de jezuïetencolleges in België. Nadien maakt Simon de link naar geïnspireerd leiderschap, met concrete voorbeelden vanuit de praktijk. In de namiddag gaan we concreet aan de slag met jouw vragen en jouw leiderschapsstijl.

Op 25 augustus inspireert Sofi ons met haar jarenlange en diverse beleidservaring, onder meer als directeur voor Unizo, ondervoorzitter van Vlaio en momenteel als directeur van de Interdiocesane Jeugddienst. Haar leidinggevende ervaring begon in de zorg, en is duurzaam blijven groeien. Simon vult haar aan en maakt de koppeling tussen geïnspireerd leiderschap vanuit passie en de kracht van lean en change mangement. In de namiddag gaan we concreet aan de slag met jouw vragen en jouw leiderschapsstijl.

  • Data: 24 & 25 augustus 2023
  • Timing: 10u tot 16u
  • Inclusief middageten en uiteraard ook: koffie, thee, water, koekjes.
  • Locatie: Smoutmolen (Kerkstraat 54, 2980 Zoersel)
  • Prijs: 700 euro (excl. btw)

Sofi Van Ussel, directeur Interdiocesane Jeugddienst

Ignatiaans leiderschap

Bob Van de Putte, afgevaardigd bestuurder Cebeco