“Simon heeft zijn roeping als intelligente stand up comedian gemist, maar hij heeft het talent omgebogen naar boeiende lezingen over diepgaande en zeer actuele ethische problemen. De Limburgse LOKgroep geriaters was alvast zeer enthousiast. Materie van heel dicht bij huis waar ieder van ons verplicht bij moet stilstaan.”

dr. Charlotte De Clercq (geriater Jessa Ziekenhuis)

“We plannen een vormingsmoment met Simon voor de directies en alle leidinggevenden van ZNA en GZA. Hij heeft ons geraakt met zijn inhoud en stijl.”

 

 

Kristel Tijsmans, Verpleegkundig afdelingshoofd Cardiologie – Oncologie , ZNA Campus Palfijn; referentiepersoon ethiek

“Wanneer Simon binnen komt voel je een berg passie en enthousiasme. De manier waarop hij een vorming brengt is absoluut meeslepend. Verschillende perspectieven worden bekeken, complexe onderwerpen open besproken: héél waardevol.”

Nicky Willems, psychiatrisch verpleegkundige OPZ Geel en Referentiepersoon Ethiek in Zorg en Welzijn

“Zeer gepassioneerde spreker met een doorgedreven kennis. Veel interactie met de groep, complexe materie werd ‘vertaald’ naar begrijpbare taal. Simon kan inspelen op de groep en beheerst zijn de materie.”

Tinne Vogels, Adjunct Directie Zorg Alfons Smet Residenties, Dessel

“Simon is een enthousiaste en boeiende spreker, die de kunst verstaat om een moeilijk onderwerp op een gemakkelijke manier dichtbij te brengen.”

Georges Janssen, dagelijks bestuur adviesraad 55+ Genk

“Geanimeerde en briljante spreker over morele veerkracht bij zorgverlening in woonzorgcentra. Gemotiveerd en geïnspireerd met nieuwe ethische inzichten verlaat je de zaal.”

Vincent Van Baelen, docent Thomas More Verpleegkunde

“Dankzij Simon was onze strategische denkdag top. Met sterke inhoud, kritische vragen en degelijke methodes heeft hij ons geholpen om een duidelijke winning strategy op te maken.”

Bob Van De Putte, afgevaardigd bestuur WZC OLV van de Kempen Ravels

“Inhoud én humor: Simon brengt het samen in zijn unieke stijl.”

Daniël Leeten, Algemeen Directeur HIVSET & Vormingscentrum HIVSET

“Duidelijk handvaten en een voorbeeld van systematiek – bruikbaar om in de praktijk mee aan de slag te gaan.”

Gert Adriaenssen, Zorgmanager AZ Turnhout

“Simon spreekt meteen aan, vanuit een doorleefde ervaring met het werkveld; onze medewerkers voelen dat; iedereen was enthousiast.”

dr. Peter Persyn, medisch en ethisch raadgever Korian BeNeLux